Opleiding Volwassenen : Lees verder.

Opleiding Kind & Jeugdwerk: Lees meer.

Training Innerlijke Reis : Lees verder.

Trainingen voor Kinderen : Lees verder.

Individuele Trajecten: Lees verder.

De Innerlijke Reis | Maarten van Steenis | Yvonne Weeseman | Texel | Den Helder | info@dehelendereis.nl | 0644369258 | © 2018

Voor wie is deze methode geschikt?


Een Helende Reis is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Of je nu wilt kijken naar een fysiek of emotioneel probleem, naar negatieve gedragspatronen of jezelf wilt ondersteunen in je eigen groei, een Helende Reis kan je hierbij helpen.

Een Helende Reis is geschikt voor iedereen die streeft naar genezing van binnenuit en bereid is daar zelf in te investeren.
Je hoeft niet persť met een pijnlijk probleem te worstelen om een Helende Reis te maken. Veel mensen zien het als een "schoonmaakbeurt" waarmee ze hun lichaam en innerlijke wereld goed verzorgen.
De Helende Reis kan goed gecombineerd worden met andere diagnostische en medische behandelingen.

De afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om in mijn praktijk en op de vele seminars mensen te begeleiden bij hun reis naar zichzelf.
De Helende Reis kan op elk gebied toegepast worden.

Voorbeelden zijn:

* Lichamelijke klachten, zoals chronische ziektebeelden, exzeem, astma, migraine en maagklachten.
* Emotionele en psychische klachten, zoals depressie, burn-out, chronische vermoeiheid, angsten, slaapproblemen, relatieproblemen, verslavingen
* Rouwverwerking
* Verwerken van misbruik
* Opvoedingsproblemen
* Stagnatie in de persoonlijke groei
* Problemen met carriere en loopbaanontwikkeling

Een Helende Reis helpt bovenal als je werkelijk bereid bent om oude emotionele bagage achter je te laten en je jouw essentie en potentie die van binnen zit wilt leren kennen.
Een Helende Reis kan je helpen de vrede en vreugde die van binnen leeft naar buiten te brengen, zodat je kunt gaan leven zoals jij dat het liefst wilt.
Een Helende Reis vervangt geen andere reguliere behandelingen. Raadpleeg altijd een huisarts bij twijfel over de oorzaak van fysieke klachten. Je kan vervolgens zelf kiezen op welke manier jij je pad naar genezing wilt invullen. Een Helende Reis kan een enorme steun in de rug zijn.
Als je niet zeker weet of een Helende Reis geschikt is voor jou neem dan contact op zodat we kunnen bepalen wat voor jou de beste aanpak is.

Contra Indicaties
In sommige gevallen is het niet de beste aanpak om een Helende Reis te maken, bijvoorbeeld in het geval van terugkerende psychosen, bepaalde psychiatrische ziektebeelden of zeer ernstig trauma (neem dan contact met ons op over ander mogelijkheden binnen ons aanbod).
Het is belangrijk om bij de aanmelding voor een Helende Reis eerlijk te zijn over jouw situatie, zodat we kunnen overleggen hoe we jou op een fijne en veilige manier kunnen ondersteunen op jouw ontwikkelingspad.