Opleiding Volwassenen : Lees verder.

Opleiding Kind & Jeugdwerk: Lees meer.

Training Innerlijke Reis : Lees verder.

Trainingen voor Kinderen : Lees verder.

Individuele Trajecten: Lees verder.

De Innerlijke Reis | Maarten van Steenis | Yvonne Weeseman | Texel | Den Helder | info@dehelendereis.nl | 0644369258 | © 2018

Tarieven


Tijdens een Helende Reis sessie werken we met precies die combinatie van technieken die op dat moment in jouw Helende Reis het beste zijn. Meestal is dit een combinatie van de fysieke en de emotionele reis met aanvullende technieken. Deze vorm wordt een Designers Reis genoemd.

De standaard tarieven zijn:

Helende Reis:          € 90,- per uur
Telefonisch consult:  € 90,- per uur

Indien een afspraak, door fysieke omstandigheden, bij U thuis plaats vindt, wordt het uurtarief voor de reisafstand plus een kilometer vergoeding van € 0,20 per kilometer inrekening gebracht.

Een Helende Reis sessie duurt gewoonlijk 2,5 tot 3 uur, soms tot 4 uur.

Na elke Helende Reis sessie is een nazorg telefoontje of email mogelijk op initiatief van de cliënt om de integratie van jouw Helende Reis verder te stimuleren.

We bieden ook speciale telefonische 1 uur durende sessies aan. De telefonische 1 uur sessies zijn bedoeld om specifieke problemen en blokkades aan te pakken.

Betaling

Na iedere sessie wordt contant afgerekend. Gelieve hiermee rekening te houden. Er vindt dus géén betalingsverkeer 'op rekening' plaats. Na de sessie wordt een factuur verstrekt.

Wanneer een gemaakte afspraak voor een sessie niet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening brengen.


Voorwaarden

Als je voelt dat je een medische conditie hebt adviseren wij je om een arts te raadplegen en een complete diagnose te ontvangen. Wij zijn niet gequalificeerd om een diagnose of medisch advies te geven, of om een medische behandeling te bewerkstelligen.

Geen enkele behandelmethode of therapie, regulier of alternatief geeft absolute garanties voor het effect wat deze zal hebben. De Helende Reis is een enorm krachtige en effectieve methode. Het heet niet voor niets “de Helende Reis”. Een Helende Reis kan een zeer krachtige ondersteuning zijn bij de veel grotere Reis, jouw levensreis naar Vrij Zijn.

Voel je vrij om vragen te stellen over de voorwaarden, andere procedures die je niet begrijpt, of iets waar je je niet fijn bij voelt, om wat voor reden dan ook.