Wim
Wim is afdelingschef en heeft aan het einde van de dag op zijn werk weinig energie over. In de reis merkt Wim dat hij erg veel van zich zelf moet. Hij heeft dit overgenomen van zijn vader. Al het moeten bij elkaar kost enorm veel energie en dat begint nu zijn tol te eisen. Na een ontroerend kampvuurgesprek besluit Wim het woord moeten uit zijn woordenboek te schrappen en te vervangen door mogen. Na de reis merkt Wim dat hij op zijn werk beter kan relativeren, zich niet meer zo druk maakt over anderen en aan het eind van de dag meestal nog fit is.

De Helende Reis | Maarten van Steenis | Yvonne Weeseman | Texel | info@dehelendereis.nl | 0644 369 258 | © 2015

Links


Jayshree Mannie
Artikel voor 'O' Magazine - Jan/Feb nummer (2003) - 'Love Your Body' - South Africa.
Voorgedragen door Sharon Johnson van het kantoor van de Journey, SA. Vertaling: H.Houkes
Jayshree Mannie (37), een voormalige leerkracht in Kwazulu Natal, verlicht het 'wereldtoneel' met haar inspirerende presentaties over heling als Journey Ambassadeur in Zuid-Afrika.

Ze heeft onlangs een Wereldconferentie over vroegkinderlijk educatieve ontwikkeling in Durban (OMEP) toegesproken en ontving belangstelling vanuit heel Afrika tot en met Europa toe. Ze heeft een introductie lezing gegeven over de Journey in Dubai en op de planning staat een reis naar India in januari om te spreken tijdens de World Holistic Health Summit in Bangalore, India, met vooraanstaande leiders uit het veld van de gezondheid zoals Deepak Chopra.

Jayshree is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Als eerste introduceerde ze de Journey in schoolklassen en boekte zulke positieve resultaten met betrekking tot aanwezigheid, gedrag, zelfvertrouwen en de leerprestaties van kinderen dat ze nu de Minister van Onderwijs, Kader Asmaal heeft benaderd om dit onderdeel van het curriculum in geheel Zuid Afrika te maken.

Jayshree ontdekte het Journeyproces twee jaar geleden tijdens haar eigen zoektocht om haar acute acne te genezen en ook om haar achtjarige dochter te helpen die acute astma had en volgens dokters de rest van haar leven medicijnen nodig zou hebben. Ge´nspireerd door de uitgesproken en blijvende resultaten die zij beiden slechts in enkele sessies behaalden en nadat ze het eerste Journey Intensive weekend in South Africa had bijgewoond, begon Jayshree de Fysieke Reis aan te bieden aan andere kinderen, die ogenblikkelijk verlichting ervoeren van diverse problemen, zoals paniekaanvallen, nachtmerries, slaapstoornissen, depressie en gebrek aan eigenwaarde. Leerlingen met concentratieproblemen en ADHD-verschijnselen die werden veroorzaakt door emotionele of fysieke stress begonnen verbetering in hun gedragspatronen te vertonen.

Jayshree past het Journeywerk nu toe in scholen, bedrijven, ziekenhuizen, verzorgingscentra en gevangenissen in heel Zuid Afrika.


De innerlijke diamand onthult
Jayshree Mannie
De weldaad van de Journey voor kinderen
De kracht van het kampvuur